ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κένυα: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Νεκροί πέντε στρατιωτικοί

Κένυα: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στη δυτική Κένυα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε στρατιωτικοί, όπως έγινε γνωστό από μια αστυνομική πηγή.

Άλλοι τρεις στρατιωτικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, πρόσθεσε η ίδια πηγή που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού, στρατηγός Φράνσις Ομόντι Ογκόλα, επέβαινε στο ελικόπτερο αυτό. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει προς το παρόν αδιευκρίνιστη.

Το ελικόπτερο κατέπεσε στην επαρχία Ελγκέγιο-Μαρακουέτ, είπε ο εκπρόσωπος της προεδρίας στην Κένυα, Χουσέιν Μοχάμεντ, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για τα αίτια και τα θύματα. Ο πρόεδρος Ουίλιαμ Ρούτο συγκάλεσε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας απόψε στο προεδρικό μέγαρο του Ναϊρόμπι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άιζακ Μουάουρα ανέφερε σε ανάρτησή του ότι σύντομα θα εκδοθεί μια ανακοίνωση για το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον δέκα στρατιωτικοί σκοτώθηκαν τον Ιούνιο του 2021, όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη κατά την προσγείωση κοντά στο Ναϊρόμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.