ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κρήτη: Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό ο 62χρονος θείος για την σεξουαλική κακοποίηση του 9χρονου ανιψιού του

Ξέσπασε η σύζυγός του: «Έχετε σκεφτεί ότι καταδικάζετε έναν αθώο; Είναι αθώος»

Κρήτη: Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό ο 62χρονος θείος για την σεξουαλική κακοποίηση του 9χρονου ανιψιού του

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ο 62χρονος άνδρας για την σεξουαλική κακοποίηση του μικρού ανιψιού του, από το 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2018, είτε με την άσκηση σωματικής βίας ή υπό το καθεστώς απειλών.

Το δικαστήριο του επέβαλλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών, κατά συγχώνευση, ενώ νωρίτερα είχε απορρίψει την αναγνώριση ελαφρυντικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο άκουσμα της ενοχής η σύζυγος του σηκώθηκε πάνω και φώναξε στην έδρα:  «έχετε σκεφτεί ότι καταδικάζετε έναν αθώο; Είναι αθώος» φώναζε και αστυνομικοί την απομάκρυναν από την αίθουσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.