ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευκός Οίκος για ρωσικά πυρηνικά: «Το δόγμα επανέλαβε ο Β.Πούτιν αλλά να μην το λέει»

«Απρόσεκτη και ανεύθυνη η ρητορική του»

Λευκός Οίκος για ρωσικά πυρηνικά: «Το δόγμα επανέλαβε ο Β.Πούτιν αλλά να μην το λέει»

«Δεν έχουμε δει κανέναν λόγο για να προσαρμόσουμε τη δική μας στάση ως προς το πυρηνικό θέμα, ούτε καμιά ένδειξη ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικό όπλο στην Ουκρανία» δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Η Καρίν Ζαν-Πιέρ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τις δηλώσεις του Ρώσου προέδρου, ο οποίος τόνισε ότι είναι έτοιμος να αναπτύξει πυρηνικά όπλα εάν απειληθεί η κυριαρχία της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται ότι το μόνο που κάνει είναι να «επαναλαμβάνει το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας» κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη ρωσική τηλεόραση.

 «Ωστόσο, η ρητορική της Ρωσίας για το πυρηνικό θέμα ήταν απρόσεκτη και ανεύθυνη» από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, πρόσθεσε μιλώντας από το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One συνοδεύοντας τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην προεκλογική του εκστρατεία στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η Ρωσία ήταν αυτή που εισέβαλε βίαια στην Ουκρανία, χωρίς πρόκληση ή δικαιολογία, και εμείς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία στην υπεράσπιση του λαού και του εδάφους της απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα» δήλωσε η Καρίν Ζαν-Πιέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εξήρε σήμερα τον πυρηνικό εξοπλισμό της Ρωσίας, εκτιμώντας ότι είναι “πιο προηγμένος” από αυτόν των Ηνωμένων Πολιτειών και διαβεβαίωσε ότι το οπλοστάσιο της Ρωσίας είναι πάντα «έτοιμο» για πυρηνικό πόλεμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.