ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Μαζικό ρωσικό χτύπημα κατά ουκρανικών αποθηκών οπλισμού: Στο επίκεντρο η Λβιβ – Βολές πυραύλων από στρατηγικά βομβαρδιστικά

Διαλύουν την ουκρανική επιμελητεία οι ρωσικές δυνάμεις

Μαζικό ρωσικό χτύπημα κατά ουκρανικών αποθηκών οπλισμού: Στο επίκεντρο η Λβιβ – Βολές πυραύλων από στρατηγικά βομβαρδιστικά

Νέο μαζικό αεροπορικό χτύπημα κατά ουκρανικών θέσεων πραγματοποίησε η ρωσική στρατηγική αεροπορία με χρήση βαρέων βομβαρδιστικών που προχώρησαν στην εκτόξευσή πυραύλων κρουζ με κύριο στόχο αυτή την φορά το Λβιβ αλλά και άλλες θέσεις συγκέντρωσης πολεμικού υλικού που μόλις είχε καταφτάσει.

Οι σειρήνες ήχησαν σε όλη την Ουκρανία αλλά τα βλήματα είχαν στόχο μεγάλες αποθήκες δυτικού υλικού που μόλις είχε αποθηκευτεί.

Δυνατές ήταν και οι εκρήξεις στην πόλη Χλεμιτσκι που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Μολδαβία και αυτή η εξέλιξη ίσως περιπλέκει τις πολεμικές επιχειρήσεις.

Η ρωσική αυτή επιχείρηση όπως και η προηγούμενη σήμερα έχει στόχο την εξάντληση των ουκρανικών δυνάμεων που ακόμα προσπαθούν με μετωπικές και απελπισμένες επιθέσεις να διασπάσουν το μέτωπο αλλά χωρίς κάποια ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες τους, παρά τις τεράστιες απώλειες τους οι Ουκρανοί απλά δεν μπορούν να διασπάσουν τη ρωσική γραμμή άμυνας στη νότια Ουκρανία.

Σε ανάρτηση του στο Telegram ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Zaporizhia Yevgeny Balitsky ανέφερε πως οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν 36 φορές οικισμούς της Zaporizhia μέσα σε μια ημέρα.

«Τις τελευταίες 24 ώρες ο εχθρός έκανε 36 προσπάθειες να βομβαρδίσει οικισμούς στη Zaporizhia, στις κατευθύνσεις Pologovsky, Tokmak και Vasilyevsky» υποστήριξε ο Balitsky, υποστηρίζοντας πως ο εχθρός προσπάθησε να διασπάσει τη ρωσική άμυνα, αλλά αντιμετώπισε σφοδρή αντίσταση από το ρωσικό στρατό, ο οποίος απέκρουσε τις επιθέσεις των Ουκρανών επιφέροντας τους και σημαντικές απώλειες σε έμψυχο δυναμικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.