ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

N.Mεντβέντεφ για το αίτημα της Πολωνίας να αποκτήσει πυρηνικά όπλα: «Κίνδυνος να χρησιμοποιηθούν»

«Προς μεγάλη χαρά όλων των τρελών»

N.Mεντβέντεφ για το αίτημα της Πολωνίας να αποκτήσει πυρηνικά όπλα: «Κίνδυνος να χρησιμοποιηθούν»

Χθες ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι ζήτησε από τις ΗΠΑ την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στη χώρα του και σήμερα έλαβε σκληρή απάντηση από τον Ρώσο πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, Ν.Μεντβέντεφ ο οποίος είπε «Θα χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα προς χαρά όλων των τρελών και όλοι οι άχρηστοι θα εξαφανιστούν»!

Συγκεκριμένα είπε τα εξής στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS:

«Ερώτηση TASS:

Πώς μπορείτε να σχολιάσετε την επιθυμία της Πολωνίας να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Nuclear Sharing του ΝΑΤΟ;

Απάντηση:

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στην πολωνική ηγεσία σήμερα έχουν συλλεχθεί μόνο κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκφυλισμένα, το αίτημα για ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στην Πολωνία αποτελεί απειλή μόνο για έναν.

Θα χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα προς χαρά όλων των τρελών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει όμως και μια θετική πλευρά σε αυτό. Όλοι οι άχρηστοι θα εξαφανιστούν. Λοιπόν, κι άλλοι θα εξαφανιστούν, αλίμονο…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.