ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν είναι ανοιχτός σε επαφές για την επίτευξη των στόχων της ειδικής επιχείρησης και με άλλους τρόπους»

«Οι χώρες της συλλογικής Δύσης δεν αφήνουν στη Ρωσία καμία άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή»

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν είναι ανοιχτός σε επαφές για την επίτευξη των στόχων της ειδικής επιχείρησης και με άλλους τρόπους»

Ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν» του τηλεοπτικού καναλιού Russia-1, δήλωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει ανοιχτός σε οποιεσδήποτε επαφές που θα καθιστούσαν δυνατή την επίτευξη των στόχων μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης με ειρηνικά μέσα, αλλά η Δύση δεν δίνει τέτοια ευκαιρία.

«Ο πρόεδρος Πούτιν ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτός σε οποιεσδήποτε επαφές προκειμένου να επιδιώξουμε τους στόχους μας με άλλα μέσα εκτός από τις ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Εάν είναι δυνατόν, θα ήταν προτιμότερο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σημειώνοντας ότι «ο κ. Μακρόν και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει επίσης να το γνωρίζουν αυτό».

Τόνισε ότι «οι χώρες της συλλογικής Δύσης δεν αφήνουν στη Ρωσία καμία άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή», σχολιάζοντας έτσι δημοσιεύματα σχετικά με την πρόταση της Γαλλίας να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι ειρηνευτική σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία.

«Τώρα η Ουκρανία είναι στην πραγματικότητα ένα όργανο σύγκρουσης. Η σύγκρουση έχει πραγματικά διευρυνθεί, η συλλογική Δύση διεξάγει έναν συνδυασμένο πόλεμο εναντίον της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

«Με αυτό το εργαλείο, είναι μάταιο να ασχοληθούμε με την επίλυση της σύγκρουσης, αυτό πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό. Όσον αφορά τη Γαλλία, ο Πεσκόφ σημείωσε ότι έχει γίνει de facto μέρος της σύγκρουσης στο πλευρό του Κιέβου και δεν μπορεί να διεκδικήσει το ρόλο του συντονιστή στην ουκρανική διευθέτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.