ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ναύαρχος Κουζνέτσωφ»: Στα 6 εκατ. $ το κόστος των επισκευών του ρωσικού αεροπλανοφόρου

«Ναύαρχος Κουζνέτσωφ»: Στα 6 εκατ. $ το κόστος των επισκευών του ρωσικού αεροπλανοφόρου

Όπως μεταδίδει Russia Today, το κόστος επισκευών του αεροπλανοφόρου του ρωσικού Ναυτικού «Ναύαρχος Κουζνέτσωφ», ανέρχεται πλέον σε 500 εκατομμύρια ρούβλια δηλαδή περίπου 6.6 εκατομμύρια δολάρια.

Η ανακοίνωση έρχεται από τα χείλη του Alexei Rakhmanov, διευθυντού του Ηνωμένου Οργανισμού Ναυπηγήσεων (USC).

Το αεροπλανοφόρο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε ενώ ήταν στην επισκευαστική κλίνη μετά την ανάπτυξή του στο μέτωπο της Συρίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2019. Αρχικά, στις 18 Δεκεμβρίου οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι ζημιές ανέρχονταν σε 98 εκατομμύρια Ρούβλια σύμφωνα με άρθρο της ιδιωτικής εφημερίδας Kommersant ενώ στις 13 Φεβρουαρίου ο Rakhmanov ανέβασε το νούμερο στα 300 εκατομμύρια Ρούβλια.

Οι αριθμοί αυτοί αφορούν μόνο τις ζημιές που υπέστη το πλοίο από την πυρκαγιά της 12/12/2019 και δεν υπολογίζονται οι απαιτήσεις γενικής συντήρησης, επισκευών και αναβάθμισης των ηλεκτρονικών του συστημάτων, οι οποίες θα ολοκληρώνονταν μέχρι το 2020-2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλοίο εισήλθε για επισκευές στο 35ο ναυπηγείο του Μουρμάνσκ. Στις 30 Οκτωβρίου 2018 η δεξαμενή PD-50 βυθίστηκε και ένας γερανός 70 τόνων κατέρρευσε πάνω στο αεροπλανοφόρο τρυπώντας το κατάστρωμα πτήσεων και προκάλεσε ζημιές 70 εκατομμυρίων Ρουβλίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.