ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα στο Κίεβο αναφέρει η ουκρανική κυβέρνηση – Έγινε χρήση Iskander

Ακόμα 6 αποθήκες όπλων και καυσίμων κατέστρεψε ο ρωσικός στρατός

Νέα ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα στο Κίεβο αναφέρει η ουκρανική κυβέρνηση – Έγινε χρήση Iskander

Δύο εκρήξεις ακούστηκαν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, χωρίς να είναι διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες για το τι τις προκάλεσε, όπως αναφέρει ο Guardian, όμως υπάρχει πυκνός καπνός που αναδύεται από την πόλη αλλά και αναφορές για επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους.

Τις εκρήξεις στο Κίεβο επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο και μεταδίδει ο λογαριασμός του ουκρανικού μέσου, Kyiv Independent ενώ υπάρχουν και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με πλάνα πυραύλων Ισκαντέρ που εκτοξεύονται κατά της ουκρανικής πρωτεύουσας, χωρίς να διαπιστώνεται – για την ώρα – η γνησιότητά τους.

«Ο εχθρός χτύπησε στο Κίεβο. Υπήρξαν δύο χτυπήματα στην περιοχή Σεφτσενκιβσκί. Όλες οι υπηρεσίες εργάζονται στο σημείο. Οι πληροφορίες για θύματα επεξεργάζονται διαρκώς», δήλωσε ο δήμαρχος Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, και μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

Δημοσιογράφοι του AFP βρέθηκαν σε μια πληγείσα περιοχή του Κιέβου και ανέφεραν εκτεταμένες ζημιές σε κτίριο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στο σημείο είχαν αναπτυχθεί σωστικά συνεργεία και αστυνομικοί.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν την ώρα της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο Κίεβο, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

https://twitter.com/TpyxaNews/status/1519738622727143424?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1519738622727143424%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fpolemos-stin-oukrania-nees-ekrikseis-sto-kievo%2F3514700%2F

Η Ρωσία υποστηρίζει ότι κατέστρεψε 6 αποθήκες όπλων και καυσίμων στην Ουκρανία

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους και κατέστρεψαν έξι αποθήκες όπλων και καυσίμων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν επίσης άλλες 76 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αντίδραση του Κιέβου στις ρωσικές ανακοινώσεις, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.