ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Και νέος ξαφνικός θάνατος εμβολιασμένου – Φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Κρήτης

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες

Και νέος ξαφνικός θάνατος εμβολιασμένου – Φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Κρήτης

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουνίου, καταγράφηκε μία νέα τραγωδία στην Κρήτη και πάλι με έναν νεαρό άνδρα να βρίσκεται νεκρός μέσα στο σπίτι του. Όλοι ήταν εμβολιασμένοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία πρόκειται για φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους του να αρχίζουν να ανησυχούν.

Φοιτητές που ενοικίαζαν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στα Κουνουπιδιανά επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου το διαμέρισμά του και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων.

Ο νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

Δυστυχώς φαίνεται σαν να ισχύουν οι δύο παρατηρήσεις  που κάναμε στο άρθρο του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου κομμωτή σχετικά με την έξαρση της «ξαφνικίτιδας» στην χώρα.

Η πρώτη είναι οι εμβολιασμοί με ένα σκεύασμα το οποίο όπως και αν το δει κανείς είναι σε πειραματικό στάδιο και ο διετής περίπου εγκλεισμός των πολιτών με τον οποίο επιβαρύνθηκε η υγεία τους και δεν πραγματοποιούσαν κατά την διάρκεια των λοκντάουν ούτε τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα οι αριθμοί και τα γεγονότα εξάγουν και τα κατάλληλα συμπεράσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.