ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντμίτρι Μεντβέντεφ: «Γ’ ΠΠ εάν οι ψυχωτικοί του Κιέβου εξοπλιστούν με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς από την Δύση»

«Περιστασιακά να ενεργοποιείτε τον μαλακωμένο εγκέφαλό σας στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ»

Ντμίτρι Μεντβέντεφ: «Γ’ ΠΠ εάν οι ψυχωτικοί του Κιέβου εξοπλιστούν με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς από την Δύση»

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποίησε την Δύση πως αν προμηθεύσει την Ουκρανία με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς τότε θα οδηγήσουν τον πλανήτη σε έναν Γ’ ΠΠ.

«Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί στο Κίεβο με MLRS μεγάλης εμβέλειας» ανέφερε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram, αναφερόμενος στο Πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης.

«Οι ηλικιωμένοι ηγέτες της περιφερειακής επιτροπής της Ουάσιγκτον και οι πρωτοεμφανιζόμενοι από το ΝΑΤΟ θα πρέπει τουλάχιστον περιστασιακά να ενεργοποιούν τον μαλακωμένο εγκέφαλό τους» δήλωσε στη συνέχεια.

«Και επιπλέον. Η θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση από το μπλοκ της συμμετοχής της στον πόλεμο κατά της χώρας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λένε – όχι από ένα μεγάλο μυαλό, αλλά από μια καθαρή καρδιά (μαθαίνεις την αλήθεια). Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχτηκε» σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.