ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Οι Ουκρανοί στέλνουν 50 τάγματα από κάθε σημείο για να συγκρατήσουν τους Ρώσους στο Χάρκοβο

Αδυνατίζουν αλλού το μέτωπο για να μην χάσουν την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη

Οι Ουκρανοί στέλνουν 50 τάγματα από κάθε σημείο για να συγκρατήσουν τους Ρώσους στο Χάρκοβο

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Παρασκευή ότι ο ουκρανικός στρατός ελέγχει πλέον τη συνοριακή περιοχή από όπου είχαν εισέλθει οι ρωσικές δυνάμεις που εξαπέλυσαν την ευρείας κλίμακας επίθεση στο Χάρκοβο.

Η συγκεκριμένη αναφορά του Ουκρανού προέδρου, μετά τη σύσκεψη που είχε με περιφερειακούς αξιωματούχους, έρχεται σε αντίθεση με τα σχόλια ρώσων αξιωματούχων, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η κατάσταση στο Βοβτσάνσκ είναι «τεταμένη, αλλά ελεγχόμενη».

Οι μάχες συνεχίζονται σε όλο το σημείο της ρωσικής επέμβασης στο Χάρκοβο με την ουκρανική ηγεσία να μεταφέρει με κάθε μέσω συνολικά 50 τάγματα από κάθε σημείο του μετώπου ώστε να μπορέσει να συγκρατήσει την ρωσική έφοδο στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη.

Αυτή η κίνηση (για αρκετούς αναλυτές αναμενόμενη από τους Ρώσους) ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για προέλαση σε άλλα σημεία της γραμμής αντιπαράθεσης όπως η αποχώρηση από την Κρασνογκορόβκα που επίσημα οι Ουκρανοί έχουν ξεκινήσει να εκτελούν δίνοντας έτσι ανάσα στην πόλη του Ντονέτσκ καθώς από εκεί εξαπολύονταν πυρά κατά της ρωσικής πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.