ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι Ρώσοι τρολάρουν την φον ντερ Λάιεν για τα «τσιπάκια των πλυντηριών»: «Με αυτά φτιάχνουμε όπλα» (βίντεο)

Συνεχείς οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Οι Ρώσοι τρολάρουν την φον ντερ Λάιεν για τα «τσιπάκια των πλυντηριών»: «Με αυτά φτιάχνουμε όπλα» (βίντεο)

«Ο ρωσικός στρατός αφαιρεί τα τσιπ από πλυντήρια και καταψύκτες προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις στον στρατιωτικό εξοπλισμό».

Αυτή ήταν η προ μηνών ατάκα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από το Ευρωκοινοβούλιο που έκανε τον πλανήτη να «λυγίσει».

Κατά το δυτικό αφήγημα, οι Ρώσοι από το 2022 υποτίθεται πως αντιμετωπίζουν…τόσο τρομακτικές ελλείψεις στον στρατό τους που αναγκάζονται να ανακυκλώνουν εξαρτήματα από οικιακές συσκευές!!

Οι Ρώσοι για να την τρολάρουν έφτιαξαν το παρακάτω βιντεάκι, όπου υποτίθεται πως ο ρωσικός στρατός στήνει μία μεγάλη επιχείρηση…κανιβαλισμού πλυντηρίων για να ενισχύσει το στράτευμα, ενώ χρήστες του “Χ” συνέχισαν την πλάκα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.