ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κινητικότητα από τις διπλωματικές αρχές για τον μυστηριώδη θάνατο του 25χρονου Έλληνα στο Βούπερταλ

Κινητικότητα από τις διπλωματικές αρχές για τον μυστηριώδη θάνατο του 25χρονου Έλληνα στο Βούπερταλ

Στενά παρακολουθούν οι ελληνικές διπλωματικές και προξενικές αρχές την υπόθεση θανάτου του 25χρονου Έλληνα πολίτη, Γιώργου Ζαντιώτη, ενόσω τελούσε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βούπερταλ.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου Έλληνα πολίτη -ενόσω τελούσε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Βούπερταλ- επισημαίνεται ότι ο Γενικός Πρόξενος στο Ντίσελντορφ, μετέβη στη Χάγκεν, πλησίον του Βούπερταλ, και συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή της πόλης, καθώς το εν λόγω αστυνομικό τμήμα έχει αναλάβει την υπόθεση διερεύνησης του εν θέματι τραγικού συμβάντος.

Επίσης είχε συνάντηση με στελέχη της Εισαγγελίας της πόλης Χάγκεν και αναμένεται να παρακολουθήσει την συνεδρίαση της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της Βουλής του κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οποία θα εξετάσει το συμβάν και η οποία θα λάβει χώρα αύριο.

Όπως είναι γνωστό, η πρέσβης μας στο Βερολίνο έχει αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών του Κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ζητώντας την πλήρη ενημέρωση της Ελληνικής πλευράς για την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σημειώνεται ότι το Γενικό Προξενείο στο Ντίσελντορφ συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με την οικογένεια Ζαντιώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.