ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κηδεία εθνικού ήρωα Κ.Κατσίφα: Δονούνται τα βουνά της Β.Ηπείρου από το πάθος και την οργή των Ελλήνων (live, βίντεο)

Κηδεία εθνικού ήρωα Κ.Κατσίφα: Δονούνται τα βουνά της Β.Ηπείρου από το πάθος και την οργή των Ελλήνων (live, βίντεο)

Πλήθος κόσμου στο χωριό Βουλιαράτες για το τελευταίο αντίο στον εθνικό ήρωα Κ.Κατσίφα ενώ ψάλλουν τον εθνικό ύμνο στην πλατεία.

Δονούνται τα βουνά της Βορείου Ηπείρου από το πάθος και την οργή των Ελλήνων.

Τρομοκρατημένοι οι Αλβανοί από το πάθος των Ελήνων της Βορείου Ηπείρου για ελευθερία.

Μάλιστα σε άλλο βίντεο των αλβανικών ΜΜΕ αναφέρουν τους Έλληνες που παρακολουθούν την κηδεία ως «εξτρεμιστές»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kjsxGN8nntA


Στις 2 το μεσημέρι γίνεται η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες. Το κλίμα συγκίνησης στο χωριό είναι εμφανές, αφού ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Η σορός του -μετά από «περιπέτειες» πολλών ημερών- έφτασε χθες στο χωριό τυλιγμένη στην ελληνική σημαία.

Τραγική φιγούρα η μάνα του Κωνσταντίνου, ενώ το μοιρολόι της έκανε τους πάντες να ριγήσουν. «Λεβέντη μου, παλικάρι μου» φώναζε όταν έφτασε η σορός στο πατρικό του, όπου και έμεινε ολόκληρο το βράδυ.

Μάλιστα υπάρχουν και πολλοί δημοσιογράφοι όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από Αλβανία. Το σύνθημα που ακούγεται περισσότερο είναι το «Κωνσταντίνε ζεις, εσύ μας οδηγείς».

Συγγενείς και φίλοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα συνοδεύουν το φέρετρό του στην εκκλησία του χωριού


Η τεράστια σημαία κάτω από την οποία μεταφέρθηκε η σορός του Κατσίφα στην εκκλησία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.