ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ουκρανοί νεοναζί διακόπτουν ορθόδοξες λειτουργίες: «Σταματήστε να προσεύχεστε και τραγουδήστε τον εθνικό ύμνο»

Η Δύση χτυπάει την Ορθοδοξία για να διακοπούν οι δεσμοί με την Ρωσία

Ουκρανοί νεοναζί διακόπτουν ορθόδοξες λειτουργίες: «Σταματήστε να προσεύχεστε και τραγουδήστε τον εθνικό ύμνο»

Το πρώτο πράγμα που θέλει να χτυπήσει η Δύση είναι η Ορθοδοξία και έτσι όπως όλα δείχνουν η Ουκρανία, μία κατεξοχήν ορθόδοξη χώρα, επιστρέφει σε έναν ιδιότυπο νεοναζιστικό παγανσιμό.

Έτσι λοιπόν οι νεοναζί του Κιέβου εντοπίζουν τους «συμπαθούντες προς την Ρωσία» βρίσκοντάς τους στις ορθόδοξες εκκλησίες να προσεύχονται!

Μάλιστα διακόπτουν την λειτουργία και απαιτούν να σταματήσουν τις προσευχές και να τραγουδούν τον ουκρανικό εθνικό ύμνο.

Στην Δύση, η Ορθοδοξία ενοχλεί καθώς συνδέει όλους τους ορθόδοξους λαούς με την Ρωσία.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, στην Ελλάδα προωθείται επί μονίμου βάσεως η αθεΐα.

Μέσα σε δέκα χρόνια οι Έλληνες έχουν μετατραπεί σε άθεους και αγνωστικιστές, μόνο που αν δεν υπήρχε η Ορθοδοξία, ούτε ελληνικά θα μιλούσαν σήμερα και ούτε θα είχαν ξεσηκωθεί κατά των Τούρκων το 1821.

Αυτά οι Δυτικοί τα γνωρίζουν καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.