ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παρίσι: Εντοπίστηκε σορός 12χρονης μέσα σε βαλίτσα – Υπό κράτηση τέσσερα άτομα (βίντεο)

Βίντεο έδειξε μια γυναίκα έξω από το σπίτι να κουβαλάει μια βαλίτσα

Παρίσι: Εντοπίστηκε σορός 12χρονης μέσα σε βαλίτσα – Υπό κράτηση τέσσερα άτομα (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικών μέσων, μέσα σε μια βαλίτσα στο Παρίσι, βρέθηκε η σορός μιας 12χρονης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της άρχισε να ανησυχεί, καθώς το κορίτσι δεν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο την Παρασκευή, ενώ η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, αργότερα την ίδια ημέρα.

Παρίσι: Βίντεο έδειξε μια γυναίκα έξω από το σπίτι να κουβαλάει μια βαλίτσα

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες, αφού ανακαλύφθηκαν σημάδια απαγωγής στο υπόγειο της οικογενειακής κατοικίας.

Στη συνέχεια, βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδειξε μια γυναίκα έξω από το κτίριο να κουβαλάει μια βαλίτσα. Η βαλίτσα αυτή βρέθηκε αργότερα με το πτώμα του κοριτσιού μέσα, λίγους δρόμους πιο πέρα από την οικία.

Το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με ταινία και είχε μαχαιριές στον λαιμό της.

Σύντομα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τέσσερα άτομα βρίσκονται υπό κράτηση

Τέσσερα άτομα βρίσκονται αυτήν τη στιγμή υπό κράτηση, αλλά δεν είναι σαφές για ποιο λόγο συνελήφθησαν. Ανάμεσά τους είναι και ο άνδρας που ανακάλυψε τη βαλίτσα και κάλεσε την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.