ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πετράλωνα: Ο πατέρας τα ρίχνει όλα στον λογοτέχνη – «Αν είχα βιάσει τα παιδιά μου θα αυτοκτονούσα»

«Το παιδί χειραγωγήθηκε - Δε μπορώ να δώσω εξήγηση»

Πετράλωνα: Ο πατέρας τα ρίχνει όλα στον λογοτέχνη – «Αν είχα βιάσει τα παιδιά μου θα αυτοκτονούσα»

Ο πατέρας από τα Πετράλωνα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό των ίδιων του των παιδιών, σε συνέντευξής του, είπε πως για όλα φταίει ο… λογοτέχνης. Μάλιστα, τόνισε πως «Θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να κάθομαι να βιώνω 5 χρόνια αυτό τον σταυρό. Για έναν τρελό».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην συνέντευξή του, η οικογένειά του χειραγωγήθηκε από τον λογοτέχνη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «αδικημένο» και «θύμα».

Όπως είπε ο ίδιος, είχε καλή σχέση με την οικογένειά του και πως όλα ξεκίνησαν όταν χώρισε με την σύζυγό του, συναινετικά.

Για τα όσα φέρεται να κατήγγειλε ο γιος του, ο ίδιος λέει: «Το παιδί χειραγωγήθηκε. Όταν είναι με έναν δάσκαλο από το πρωί μέχρι το βράδυ και ένας πατέρας λείπει από το σπίτι, είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθεί».

Σε ερώτηση πάντως, σχετικά με το γιατί να έκανε όλη αυτή την ιστορία ο λογοτέχνης, ο πατέρας δεν μπόρεσε να δώσει μια απάντηση.

«Δε μπορώ να δώσω εξήγηση. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι γιατί εγώ είχα μία επιχείρηση και η πρώην γυναίκα μου είχε κάποια διαμερίσματα στα Πετράλωνα, θεώρησε αυτός ότι υπάρχει εδώ χρήμα. Και θα εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Αντικαθιστώντας τον πατέρα και κάνοντας εγώ τον πατέρα, κερδίζοντας κάποια χρήματα. Ή ότι ο άνθρωπος είναι σχιζοφρενής».

Πάντως σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν κακοποιούσε τα παιδιά του και αν θα το παραδεχόταν, ο ίδιος λέει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα αυτοκτονούσα. Θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να κάθομαι να βιώνω 5 χρόνια αυτό τον σταυρό. Για έναν τρελό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.