Ανεξέλεγκτο το μέτωπο της φωτιάς και στη Μεσσηνία: Κατευθύνεται προς το βουνό στη Μέλπεια

Ανεξέλεγκτο το μέτωπο της φωτιάς και στη Μεσσηνία: Κατευθύνεται προς το βουνό στη Μέλπεια

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή της Κάτω Μέλπειας στην Μεσσηνία, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν έξι κοινότητες: Τους Αγίους Θεοδώρους, το Μοναστηράκι, τον Βράχο, το Παραπούγκι, το Καρνάσι και το Δεσύλλα.

Η φωτιά επεκτάθηκε αστραπιαία και δεν άργησε να στραφεί προς το Διαβολίτσι, με τις τελευταίες πληροφορίες του messinialive.gr να αναφέρουν πως πλέον καίει δασική έκταση στο βουνό Τετράζιο – Αγριλόβουνο με πολλές εστίες και μεγάλο μέτωπο με ανοδική πορεία, σε δύσβατη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις για να ανακόψουν πιθανή πορεία προς κατοικημένες περιοχές ενώ όπως ενημέρωσε ο Βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης, είχε νωρίτερα επικοινωνία με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον ενημέρωσε για την κρισιμότητα της κατάστασης, εξηγώντας του την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ευρύτερη περιοχή. Το θέμα το παρακολουθεί στενά και νωρίς το πρωί θα γίνει εκτίμηση για να σταλούν εναέρια μέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.