ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμαρχος Ιθάκης:«Αν δε σπάγαμε τα πεζούλια στο Βαθύ θα είχαμε θύματα»

Δήμαρχος Ιθάκης:«Αν δε σπάγαμε τα πεζούλια στο Βαθύ θα είχαμε θύματα»

Ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας μίλησε για τα όσα βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής χθες, ενώ ανέφερε ότι αν δεν έσπαγαν τα πεζούλια και τα πεζοδρόμια στην παραλιακή στο Βαθύ θα είχαν θύματα.

«Δεν είχαμε πότε ξανά κάτι τέτοιο ούτε με τον Ιανό… Το χθεσινό ήταν μη διαχειρίσιμο. Το νερό δεν το προλάβαινε τίποτα (να βγει), ούτε με σωλήνες, πάνω από 40 σπίτια και μαγαζιά έχουν πλημμυρίσει» τόνισε ο κ. Στανίτσας.

«Έχουμε μεγάλες ζημιές στο οδικό δίκτυο, ειδικά στην παραλιακή, το υποθηκοφυλακείο έχει διαλυθεί, το γήπεδο στο Βαθύ δεν υπάρχει πια στο χάρτη, έχει μετακομίσει… Κινδύνεψαν άνθρωποι έγιναν πολλοί απεγκλωβισμοί» ανέφερε δε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Στανίτσας απηύθυνε έκκληση στις κεντρικές αρχές για γρήγορη καταγραφή των ζημιών, σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή Ιθάκης είναι υποστελεχωμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.