ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πυροσβεστική Υπηρεσία: Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες σε Κεχριές και Αρχαία Ολυμπία

Πυροσβεστική Υπηρεσία: Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες σε Κεχριές και Αρχαία Ολυμπία

Για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο, συνεχίζεται η «μάχη» των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις Κεχριές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 300 πυροσβέστες με 86 οχήματα και 185 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Όπως επισημαίνουν οι πυροσβέστες, είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις εστιών ακόμα και μέσα στην έκταση που έχει καεί, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για επέκταση του πύρινου μετώπου και κίνδυνο κατοικημένων περιοχών.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Γραμματικό Ηλείας, που καίει σε χαράδρες και δύσβατη περιοχή. Για τον περιορισμό του μετώπου επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 45 οχήματα και 35 άτομα πεζοπόρο τμήμα, καθώς και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ενεργό μέτωπο υπάρχει και στην Αρχαία Ολυμπία, σε δύσβατη περιοχή, με 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο να επιχειρούν για την κατάσβεσή του. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή κάνουν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Προσήλι στο Πόρτο Γερμενό του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.