ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Χαρδαλιάς για το εμβόλιο: «Η έλευση του δεν σημαίνει και το τέλος της πανδημίας»

Ν.Χαρδαλιάς για το εμβόλιο: «Η έλευση του δεν σημαίνει και το τέλος της πανδημίας»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την άφιξη των εμβολίων στην Ελλάδα και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν προσεκτικοί.

«Η ελπίδα πλέον είναι εδώ! Ταξίδεψε με ασφάλεια, στις συνθήκες που έπρεπε και με την φροντίδα που της έπρεπε από τα βόρεια σύνορα μας έως το κεντρικό hub αποθήκευσης της εδώ στην Αθήνα».

Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, ώρες μετά την έλευση των πρώτων δόσεων του εμβολίου για τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

«Και από αύριο η Ελπίδα θα πάρει την θέση της στις καρδιές των Ελλήνων, σε ένα μοναδικό στοίχημα Ελευθερίας των πολιτών της χώρας μας, της Ευρώπης, όλου του πλανήτη, απέναντι στον πιο ύπουλο, στον απόλυτα αόρατο παγκόσμιο εχθρό» συμπληρώνει ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος τονίζει την ανάγκη να συνεχιστεί η πιστή τήρηση των μέτρων.

«Συνεχίζοντας να τηρούμε πιστά, αυστηρά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, χωρίς δικαιολογίες και προφάσεις, φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις και αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και επικίνδυνους συνωστισμούς, και κυρίως ακούγοντας τους επιστήμονες μας, σε αρκετές εβδομάδες, σε λίγους μήνες, με αργά, με σταθερά αλλά με σίγουρα βήματα θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώνοντας, ο υφυπουργός προειδοποιεί πως «το τέλος της πανδημίας δεν έφθασε με την έλευση του εμβολίου, απλά σήμανε η αρχή του τέλους της και η Ελπίδα πλέον συντροφεύει όλους μας, την ίδια μας την καθημερινότητα. Υπομονή, επιμονή, καρτερικότητα λίγο ακόμα, να φτάσουμε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος μαζί με όλους όσους αγαπάμε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.