ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέο μήνυμα από την Πολιτική Προστασία: «Mπορούμε να σβήσουμε μια φωτιά αλλά όχι τις τραγικές συνέπειές της» (βίντεο)

Νέο μήνυμα από την Πολιτική Προστασία: «Mπορούμε να σβήσουμε μια φωτιά αλλά όχι τις τραγικές συνέπειές της» (βίντεο)

Νέα ενημερωτική καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των πυρκαγιών έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία, με κεντρικό μήνυμα: «Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας».

«Mπορούμε να σβήσουμε μια φωτιά, αλλά δεν μπορούμε να σβήσουμε τις τραγικές συνέπειές της. Γι’ αυτό, δεν παίζουμε με τη φωτιά – γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας!»

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας ενημερωτικής καμπάνιας της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο.

Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύει τις συχνότερες αιτίες εκδήλωσης πυρκαγιάς, τα λάθη που κάνουμε συνήθως, όπως είναι το κάψιμο ξερών χόρτων ή κλαδιών ή η ρίψη αναμμένων τσιγάρων. Όταν αφήνουμε σκουπίδια στο δάσος, όταν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές, τότε ο κίνδυνος να προκαλέσουμε πυρκαγιά, με τραγικές πολλές φορές συνέπειες, είναι τεράστιος.

Η καμπάνια μας θυμίζει το αυτονόητο – ότι όλοι μας είναι απολύτως απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί, ότι αυτά τα λάθη μπορούμε να τα αποφύγουμε. Για να προστατεύσουμε τους γύρω μας, το σπίτι μας, το δάσος, το περιβάλλον, τον ίδιο μας τον εαυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.