Ψεύτες και κλέφτες...

Αγνοείται η 31χρονη ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά – Επέβαινε στο μοιραίο τρένο της σύγκρουσης

Η οικογένειά της δεν έχει νέα της από τη στιγμή της τραγωδίας. 

Αγνοείται η 31χρονη ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά – Επέβαινε στο μοιραίο τρένο της σύγκρουσης

Συνεχίζουν να αγνοούνται περισσότεροι από 50 επιβάτες που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, ενώ οι νεκροί έχουν ήδη φτάσει τους 57.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκεται και η ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά, Σοφία Ταχμαζίδου.

Πρόκειται για την 31χρονη Σοφία Ταχμαζίδου, που βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια του μοιραίου τρένου το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Η οικογένειά της δεν έχει νέα της από τη στιγμή της τραγωδίας.

Συγγενείς και φίλοι έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Σοφίας και ζητούν όποιον γνωρίζει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.