ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ατελείωτος πόνος σε Γιαννιτσά και Τύρναβο – Κηδεύονται η 23χρονη Ιφιγένεια και η 42χρονη Βάγια

Οι άτυχες κοπέλες ταξίδευαν στην μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62

Ατελείωτος πόνος σε Γιαννιτσά και Τύρναβο – Κηδεύονται η 23χρονη Ιφιγένεια και η 42χρονη Βάγια

Πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στην Ιφιγένεια Μήτσκα και στην Βάγια Μπλέκα Καρακώστα, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. 

Στα Γιαννιτσά, τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας της Ιφιγένειας αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο «τελευταίο αντίο» της 23χρονης κοπέλας στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου.

Η άτυχη κοπέλα ταξίδευε μαζί με τον σύντροφό της ο οποίος διασώθηκε τραυματισμένος στο 3ο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 και επέστρεφε από την Αθήνα, όπου είχαν πάει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της Βάγιας

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου στον Τύρναβο συγγενείς και φίλοι της 42χρονης Βάγιας Μπλέκα Καρακώστα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλλεται στο μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο στις 12 το μεσημέρι.

Η 42χρονη άφησε πίσω τον σύζυγό της Γεώργιο Καρακώστα και τα δύο τους παιδιά, Αθανασία και Λευτέρη.

Κλειστά σε ένδειξη πένθους τα καταστήματα στον Τύρναβο

Κλειστά σε ένδειξη πένθους τα καταστήματα τον Τύρναβο. Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 μ.μ., την ώρα που θα τελείται η κηδεία της αδικοχαμένης Βάγιας.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.