ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΕ: Πάνω από 350 πυροσβέστες και 50 οχήματα εστάλησαν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

«Ενώ η καλοκαιρινή περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, οι πυρκαγιές συνεχίζουν να μαίνονται σε όλη την ήπειρο»

ΕΕ: Πάνω από 350 πυροσβέστες και 50 οχήματα εστάλησαν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσέφερε τεράστια βοήθεια στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των ανελέητων πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα περισσότεροι από 350 πυροσβέστες, 50 οχήματα και 12 αεροσκάφη έχουν επιστρατευτεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να συνδράμουν στην καταπολέμηση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, αναφέρει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρ. Twitter), ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μπάλας Ουζβάρι.

«Ενώ η καλοκαιρινή περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, οι πυρκαγιές συνεχίζουν να μαίνονται σε όλη την ήπειρο. Μία ντουζίνα αεροσκάφη, πάνω από 350 πυροσβέστες, πάνω από 50 οχήματα κινητοποιήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να βοηθήσουν στη μάχη με τις φλόγες σε όλη την Ελλάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, με ανάρτησή στο Χ, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας αναφέρει: «Τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα του rescEU από τη Γαλλία και δύο από την Ισπανία συμμετέχουν στις προσπάθειες αντιμετώπισης των πυρκαγιών στην Ελλάδα. Συνολικά, έχουμε κινητοποιήσει 12 αεροσκάφη που σταθμεύουν σε 7 κράτη μέλη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση εναέριας πυρόσβεσης μέσω του rescEU μέχρι σήμερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.