ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φωτιές: Επέστρεψαν στην Ελλάδα τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα από τη Γαλλία

Οι Γάλλοι διασώστες αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο πλευρό των Ελλήνων συντρόφων τους στο νησί της Άνδρου

Φωτιές: Επέστρεψαν στην Ελλάδα τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα από τη Γαλλία

Η Γαλλία συνεχίζει να κινητοποιεί τους επιχειρησιακούς πόρους της, στο πλαίσιο του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να βοηθήσει την Ελλάδα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Η πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, ανακοίνωσε ότι μετά από την πρώτη αποστολή τους τον Ιούλιο, δύο αεροσκάφη Canadair και ένα Beechcraft επέστρεψαν στην Ελλάδα και θα επιχειρούν στο πλευρό των Ελλήνων πυροσβεστών μέχρι την Πέμπτη στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, παρατείνεται και η αποστολή των 21 διασωστών της μονάδας εκπαίδευσης και παρέμβασης πολιτικής προστασίας UIISC 5 της Corte που βρίσκονται στην Ελλάδα όλο το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Γάλλοι διασώστες αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο πλευρό των Ελλήνων συντρόφων τους στο νησί της Άνδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.