ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιές: Oλονύχτιες «μάχες» με τις αναζωπυρώσεις σε Βοιωτία και Έβρο – Καλύτερη η εικόνα στην Πάρνηθα

Καλή μέρα ξημερώνει στη Πάρνηθα, καθώς το μέτωπο της φωτιάς έχει περιοριστεί

Φωτιές: Oλονύχτιες «μάχες» με τις αναζωπυρώσεις σε Βοιωτία και Έβρο – Καλύτερη η εικόνα στην Πάρνηθα

Ολονύχτια «μάχη» με τις αναζωπυρώσεις έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε Πάρνηθα, Έβρο, Ροδόπη, Βοιωτία.

Καλή μέρα ξημερώνει στη Πάρνηθα, καθώς το μέτωπο της φωτιάς έχει περιοριστεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μέτωπα που να ανησυχούν τη Πυροσβεστική, ωστόσο η εικόνες που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα τις προηγούμενες μέρες είναι αποκαρδιωτικές.

Η νύχτα κύλησε ήρεμα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρισκόντουσαν σε επιφυλακή.

Πάρνηθα: Μικρές αναζωπυρώσεις στο νοτιοδυτικό μέτωπο

Μικρές αναζωπυρώσεις σημειώνονται στο νοτιοδυτικό μέτωπο της Πάρνηθας, κοντά στο Φρούριο και στο Ρέμα της Γιαννούλας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Πάρνηθα η κατάσταση είναι αρκετά βελτιωμένη αυτή την ώρα, λόγω και της μειωμένης έντασης των ανέμων. Ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις όλη τη νύχτα έψαχναν για «καντηλάκια» προκειμένου να μην σημειωθούν νέες αναζωπυρώσεις.

Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Βοιωτία

Η φωτιά στη Βοιωτία κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε συνεχείς αναζωπυρώσεις. Το μέτωπο καίει σε δυσπρόσιτες περιοχές και ευτυχώς δεν απειλούνται οικισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την καταστροφική πορεία της πυρκαγιάς στη Θράκη προσπαθούν να ανακόψουν πυροσβέστες και εθελοντές με τα μέτωπα της Δαδιάς, της Ροδόπης και της Αλεξανδρούπολης να έχουν κατακάψει μία τεράστια έκταση πρασίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.