ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η απίστευτη ιστορία δύο τουριστών: Δεν πήγαν στη Ρόδο λόγω της πυρκαγιάς και βρέθηκαν πυρόπληκτοι στη Χαβάη

Στη νήσο Μάουι, στη Χαβάη των ΗΠΑ, το νησιωτικό σύμπλεγμα έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Η απίστευτη ιστορία δύο τουριστών: Δεν πήγαν στη Ρόδο λόγω της πυρκαγιάς και βρέθηκαν πυρόπληκτοι στη Χαβάη

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας με δυο τουρίστες να αποφασίζουν να μην πάνε στη Ρόδο για διακοπές λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει εκείνη την περίοδο και τελικά να καταλήγουν πυρόπληκτοι στη Χαβάη.

Στη νήσο Μάουι, στη Χαβάη των ΗΠΑ, το νησιωτικό σύμπλεγμα έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπου πολλοί κάτοικοι και τουρίστες έτρεξαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τις φωτιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Ένα ζευγάρι Καναδών επέλεξε το Μάουι για τις διακοπές του αν και ο αρχικός προορισμός τους ήταν η Ρόδος. Βλέποντας, όμως, τις μεγάλες πυρκαγιές που είχαν ξεσπάει στο «Νησί των Ιπποτών», άλλαξαν τα πλάνα τους και επέλεξαν τη Χαβάη.Δεν μπορούσαν, ωστόσο, να φανταστούν ότι ο εφιάλτης θα ζωντάνευε στο Μάουι, από όπου αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν λόγω της πύρινης λαίλαπας που έχει κατακάψει την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν να πάμε στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, αλλά υπήρχαν πολλές πυρκαγιές. Κι έτσι δεν πήγαμε στην Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών και ήρθαμε εδώ που υπάρχουν πάλι πυρκαγιές», είπε ο Μάικ Μάγκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.