ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ηράκλειο: Ζημιές 15.000 ευρώ από τη φωτιά στην εφορία

Τεράστια η καταστροφή στην ΔΟΥ

Ηράκλειο: Ζημιές 15.000 ευρώ από τη φωτιά στην εφορία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Ηρακλείου μετά την τεράστια φωτιά τα ξημερώματα στη ΔΟΥ Ηρακλείου.

Η καταστροφή τελικά είναι μεγαλύτερη από τις πρώτες εκτιμήσεις. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο cretapost o Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης κ. Γ. Τσικαλάς «οι ζημιές στον ενιαίο χώρο του ορόφου ανέρχονται στα 15.000 ευρώ. Ειδικά κάηκαν μηχανήματα και έγγραφα της ΔΟΥ».

fotia-eforia-irakleiou
fotia-eforia-irakleiou2
fotia-eforia-irakleiou4

Ποιος ήθελε να εξαφανίσει έγγραφα από την Εφορία;

Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται να οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στο μεγάλο φωτοτυπικό μηχάνημα που βρίσκεται στο Τμήμα Εσόδων της Εφορίας Ηρακλείου, στον πρώτο όροφο. Παράλληλα, νέες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, γεγονός που θα το αποδείξει η σχετική προανάκριση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σε αυτή την περίπτωση, παραμένει να απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα «ποιος» και «γιατί» ήθελε να εξαφανίσει έγγραφα από την ΔΟΥ Ηρακλείου.

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 3:00 το πρωί η φωτιά ξέσπασε σε γραφείο του πρώτου ορόφου στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Κνωσού.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο 5 οχήματα με 10 άνδρες και επιχείρησαν επί τρεις ώρες περίπου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 6:00 το πρωί κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να μην επεκταθεί σε όλη τη ΔΟΥ ωστόσο το εν λόγω γραφείο καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.