ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κακοκαιρία: Καταστροφές στην Χαλκιδική – Η θάλασσα μπήκε μέσα σε σπίτια και καταστήματα στο Πευκοχώρι

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις προηγούμενες ώρες προκάλεσαν προβλήματα

Κακοκαιρία: Καταστροφές στην Χαλκιδική – Η θάλασσα μπήκε μέσα σε σπίτια και καταστήματα στο Πευκοχώρι

Σταδιακά φαίνεται να απομακρύνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα από την Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπο Στεργιάδη.

Ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις προηγούμενες ώρες προκάλεσαν προβλήματα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

«Τα μόνα προβλήματα που είχαμε από τον αέρα ήταν κάποιες διακοπές ρεύματος από δέντρα που έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.

Ωστόσο, άμεσα έγινε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

Την ίδια ώρα καταστηματάρχες της περιοχής που είχαν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην άμμο, τις είδαν να τις παρασύρει το νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι λογικό όσοι ήταν στημένοι πολύ κοντά στη θάλασσα να τους τα πάρει το κύμα λόγω του δυνατού αέρα», επισήμανε η κ. Χαλκιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.