ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πολιτική Προστασία: Υψηλός ο κίνδυνος φωτιάς στη Χαλκιδική – Οι απαγορεύσεις που ισχύουν

Έκκληση προς τους πολίτες να καλέσουν την πυροσβεστική υπηρεσία 199 αμέσως μόλις αντιληφθούν ότι κάπου έχει ξεσπάσει φωτιά

Πολιτική Προστασία: Υψηλός ο κίνδυνος φωτιάς στη Χαλκιδική – Οι απαγορεύσεις που ισχύουν

Εντός των περιοχών με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης φωτιάς βρίσκεται και σήμερα (14.8.2023) η Χαλκιδική, με την Πολιτική Προστασία της χώρας να κατατάσσει τον νομό στην κατηγορία κινδύνου 3.

Μεταξύ άλλων, από την Πολιτική Προστασία της χώρας απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες να καλέσουν την πυροσβεστική υπηρεσία 199 αμέσως μόλις αντιληφθούν ότι κάπου έχει ξεσπάσει φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο. Οι παραβάτες διώκονται ποινικά. *Απαγορεύεται η καύση απορριμμάτων χόρτων και κλαδιών.
  • Απαγορεύεται το άναμμα υπαίθριων ψησταριών.
  • Απαγορεύονται οι υπαίθριες εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες).
  • Απαγορεύεται η απόρριψη αναμμένων τσιγάρων σε υπαίθριους χώρους.
  • Απαγορεύεται η απόρριψη απορριμμάτων στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.
  • Σεβαστείτε τα απαγορευτικά πρόσβασης.
  • Απαγορεύεται το κάπνισμα μελισσών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.