ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πυροσβέστης στο νοσοκομείο με έμφραγμα του μυοκαρδίου – «Λύγισε» κατά τη διάρκεια τη μάχης με τις φωτιές

Τον επισκέφτηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας

Πυροσβέστης στο νοσοκομείο με έμφραγμα του μυοκαρδίου – «Λύγισε» κατά τη διάρκεια τη μάχης με τις φωτιές

Σκληρή μάχη έχουν δώσει τις τελευταίες ημέρες οι πυροσβέστες για να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας, με έναν απ’ αυτούς να «λυγίζει» κατά τη διάρκεια της φωτιάς στον οικισμό Κανδήλι στα Μέγαρα

Ο πυροσβέστης υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο από την εξάντληση και την αποπνικτική ατμόσφαιρα. Ακόμη χειρότερα, όμως, φαίνεται να είναι τα πράγματα για έναν άλλο πυροσβέστη, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης φωτιάς σε ένα από τα πύρινα μέτωπα, υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τον συγκεκριμένο πυροσβέστη, ο οποίος νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

«Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί στο ΓΝΑ 251 τον πυροσβέστη μας ΣΔ που νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά από μια μεγάλη μάχη με τις πυρκαγιές. Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιος», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.