ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκαριστικό βίντεο από την μάχη των πυροσβεστών με τη φωτιά στην Πεντέλη

Οι φλόγες φαίνεται να κινούνται ανεξέλεγκτα

Σοκαριστικό βίντεο από την μάχη των πυροσβεστών με τη φωτιά στην Πεντέλη

Πυροσβέστες και εθελοντές έδωσαν μάχη με τις φλόγες στην Πεντέλη, ενώ οι εικόνες που κυκλοφορούν από τις προσπάθειές τους να περιορίσουν και να σβήσουν την φωτιά, είναι συγκλονιστικές.

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που δείχνει την μάχη που έδιναν σήμερα το πρωί στην περιοχή της Πεντέλης, με την φωτιά να αναζωπυρώνεται λόγω των δυνατών ανέμων και στο σημείο να υπάρχει πολύ στάχτη από τα καμένα δέντρα.

Οι φλόγες φαίνεται να κινούνται ανεξέλεγκτα παρόλο που στο σημείο υπάρχει ένα πυροσβεστικό όχημα και αρκετοί Πυροσβέστες οι οποίοι κρατούν την μάνικα και προσπαθούν να περιορίσουν την φωτιά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.