ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Θεσσαλονίκη: Φωτιά τα ξημερώματα σε υπόγειο εγκαταλελειμμένου κτιρίου

«Φως» στα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς αναμένεται να ρίξει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Θεσσαλονίκη: Φωτιά τα ξημερώματα σε υπόγειο εγκαταλελειμμένου κτιρίου

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (18/10), σε ισόγειο εγκαταλειμμένης πολυκατοικίας στην περιοχή του Βαρδάρη, στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά προκλήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο κτίριο της οδού Οδυσσέως, σε υπόγειο διαμέριμα, το οποίο στο παρελθόν ήταν κλινική.

Στο σημείο έσπευσαν λίγο πριν τις 06:00 τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες έκαψαν απορρίμματα, ενώ πρόλαβαν να επεκταθούν και στον 1ο όροφο της εγκαταλειμμένης πολυκατοικίας, ωστόσο δεν έχει καταγραφεί μέχρι στιγμή κάποιος τραυματισμός.

«Φως» στα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς αναμένεται να ρίξει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπρησμό και αναφέρουν πως κάποιοι πέρασαν από το σημείο, έσπασαν το τζάμι και πέταξαν εντός του διαμερίσματος εκρηκτικό μηχανισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.