ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Φωτιά στον Ομαλό – Καίει σε δύσβατη περιοχή

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν δυσκολέψει το έργο της πυρόσβεσης

Χανιά: Φωτιά στον Ομαλό – Καίει σε δύσβατη περιοχή

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/11) σε δύσβατη ορεινή περιοχή του Ομαλού, στον Δήμο Πλατανιά Χανίων, πλησίον του καταφυγίου Καλλέργης.

Στην περιοχή μετέβησαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συμμετοχή 3 πεζοπόρων τμημάτων, 25 συνολικά πυροσβεστών, για να κατασβέσουν τη φωτιά, η οποία βρίσκεται σε πολύ ορεινό και δύσβατο σημείο.

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν δυσκολέψει το έργο της πυρόσβεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, η πιθανότητα αναζωπύρωσης είναι μεγάλη και γι’ αυτό οι πυροσβέστες δρουν σε όλο το σημείο της πληγήσας από τη φωτιά περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.