ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Προσπαθούν να εντοπίσουν γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο – Ειδοποίησε η ίδια τις Αρχές

Το αυτοκίνητο της εξετράπη της πορείας του σε δρόμο από την Κάνδανο προς την Παλαιόχωρα Χανίων

Χανιά: Προσπαθούν να εντοπίσουν γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο – Ειδοποίησε η ίδια τις Αρχές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προσπαθεί να εντοπίσει μία γυναίκα η οποία φέρεται να έχει εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο της έπειτα από τροχαίο στο νομό Χανίων.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, τις Αρχές ενημέρωσε η ίδια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, δηλώνοντας ότι το αυτοκίνητο της εξετράπη της πορείας του σε δρόμο από την Κάνδανο προς την Παλαιόχωρα Χανίων.

Η ίδια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν μπορεί να δώσει τις ακριβείς συντεταγμένες για το που βρίσκεται με αποτέλεσμα οι αρχές να την αναζητούν. Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ με drone αλλά και πυροσβέστες από τα Χανιά επίσης με drone και πυροσβέστες από την Κάνδανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οδηγός που φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, δήλωσε ότι έχει εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της το οποίος μετά την εκτροπή βρέθηκε στο χαντάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.