ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο 44χρονος υπαξιωματικός που πέθανε από έλλειψη ασθενοφόρου στο Βόλο (φωτό)

Αυτός είναι ο 44χρονος υπαξιωματικός που πέθανε από έλλειψη ασθενοφόρου στο Βόλο (φωτό)

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο υπαξιωματικός, αρχιλοχίας Τεθωρακισμένων, Δημήτρης Κανούλης, έχασε τη ζωή του στο δρόμο λόγω έλλειψης ασθενοφόρων.

Ο 44χρονος άντρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν στο παζάρι του Βελεστίνου.

Άμεσα, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από παρευρισκόμενους και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνο, όπου σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό, δεν υπήρχε οδηγός για να φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο! Τελικά, μέχρι να έρθει ασθενοφόρο από το Βόλο, ο άτυχος άντρας κατέληξε.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Αστυνομία διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαλευκανθούν τα πλήρη αίτια θανάτου, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνεται ότι ο άτυχος στρατιωτικός δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Εντούτοις, η νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο αρχιλοχίας έχασε τη ζωή του από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.