ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Κίνα διαψεύδει τα σχέδια με αεροεκτοξευόμενους βαλλιστικούς πυραύλους: Δεν έχουμε τέτοια όπλα

Η Κίνα διαψεύδει τα σχέδια με αεροεκτοξευόμενους βαλλιστικούς πυραύλους: Δεν έχουμε τέτοια όπλα

Πρόσφατες εικόνες στο κινεζικό περιοδικό Modern Ship που απεικονίζουν ένα βομβαρδιστικό H-6N με αεροεκτοξευόμενους βαλλιστικούς πυραύλους δεν αποτελούν επίσημη επιβεβαίωση της συγκεκριμένης ικανότητας για το H-6N.

Οι φωτογραφίες είναι ηλεκτρονικές απεικονίσεις, απλώς ενδεικτικές και δεν έχουν επίσημο υπόβαθρο, σύμφωνα με δηλώσεις ιθυνόντων της κινεζικής Αεροπορίας στους Global Times.

Ωστόσο σχετικές αναφορές έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές σε διάφορα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως στο Jane’s Defense Weekly πού είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες ότι η αφαίρεση της εσωτερικής αποθήκης μεταφοράς οπλισμού υποδηλώνει ότι το H-6N είναι ικανό να μεταφέρει ένα ALBM και θα μπορούσε να είναι “στα τελικά στάδια ανάπτυξης ή ακόμη και να έχει τεθεί ήδη σε υπηρεσία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.