ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σημεία των καιρών: Έκαψαν εικόνα της Παναγίας στην Θεσσαλονίκη (φωτό)

Ισχυρίστηκαν ότι «δεν ξέρουν» γιατί το έκαναν

Σημεία των καιρών: Έκαψαν εικόνα της Παναγίας στην Θεσσαλονίκη (φωτό)

Σοκ προκαλεί η ενέργεια νεαρών ατόμων στην Θεσσαλονίκη τα οποία ουσιαστικά χωρίς κανένα λόγο έκαψαν εικόνα της Παναγίας.

Πρόκειται για μία αδικαιολόγητη και τρομακτικών διαστάσεων προσβολή στο θρησκευτικό αίσθημα όσων πιστεύουν και τα άτομα που διέπραξαν αυτό το αδίκημα είπαν πως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν γιατί το έκαναν!

Δυστυχώς πρόκειται για σημεία των καιρών, η Ορθοδοξία στην χώρα χτυπιέται αλύπητα από ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία με κατάλληλους μηχανισμούς προπαγάνδας δηλητηριάζουν την σκέψη των νέων παιδιών και τα στρέφουν εναντίον της.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για νεαρά άτομα, τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» μετέβησαν άμεσα στην οδό Αισχύλου.

Εκεί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένα από τα νεαρά άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα.

Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ακριβώς ήταν τα άτομα και αν ήταν όλοι Έλληνες.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.