ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη κτηνοτρόφος που διατηρούσε χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο

Καλλιεργούσε συνολικά 39 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους ως 1,50 μέτρου

Συνελήφθη κτηνοτρόφος που διατηρούσε χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο

Μετά τις έξι φυτείες με τα συνολικά 133 δενδρύλλια που είχαν εντοπιστεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, την Παρασκευή πήρε… σειρά ο Δήμος Αμαρίου στην Κρήτη.

Ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στις αστυνομικές υπηρεσίες, οργανώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. και έγιναν έρευνες στην κατοικία, το ποιμνιοστάσιο και τους εξωτερικούς χώρους ενός κτηνοτρόφου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν τρεις ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, στους οποίους ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά 39 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους ως 1,50 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκε το ποσό των 7.000 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του καλλιεργητή και θεωρείται ότι προέρχονται από την πώληση της παραγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.