ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για την διάρρηξη γραφείων του ΟΣΕ στην Ομόνοια

Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ένας δράστης

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για την διάρρηξη γραφείων του ΟΣΕ στην Ομόνοια

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν δυο αλλοδαπούς, και συγκεκριμένα έναν 34χρονο Ιρανό και έναν 41χρονο Αφγανό, που διέρρηξαν γραφεία του ΟΣΕ που βρίσκονται στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ περίπου στις 11 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι δυο αλλοδαποί πήδηξαν από ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας στην ταράτσα του κτηρίου όπου στεγάζοντας τα γραφεία του Προμηθευτικού Καταναλωτικού Τουριστικού Συνεταιρισμού Εργαζομένων του ΟΣΕ (ΣΥΝΠΕ ΟΣΕ) στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59, και από εκεί κατέβηκαν στο 2ο όροφο, όπου εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ένας δράστης

Στο σημείο όμως έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν ειδοποιηθεί από περίοικους, και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ο 34χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε στις σκάλες και τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.