ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνήγορος Ρ.Πισπιρίγκου: «Το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια είναι το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα»

Την Παρασκευή αν δεν υπάρξει ολιγοήμερη αναβολή θα παραδοθεί η κατάθεση μέσω υπομνήματος για το θάνατο των παιδιών

Συνήγορος Ρ.Πισπιρίγκου: «Το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια είναι το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα»

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως την Παρασκευή αν δεν υπάρξει ολιγοήμερη αναβολή θα παραδοθεί η κατάθεση μέσω υπομνήματος για το θάνατο των 3 παιδιών.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «το σημείωμα θα περιλαμβάνει πλήρες ιστορικό της έγγαμης ζωής τους ζευγαριού από την αρχή».

Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι “το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια είναι το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα, όλα τα άλλα στοιχεία δείχνουν θάνατο από φυσικά αίτια” ενώ συμπλήρωσε “υπάρχουν ιατροδικαστές που έχουν αντίθετη άποψη από το νέο πόρισμα όμως δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους γιατί δεν θέλουν το διασυρμό”.

Από αυτές τις διαρροές προκύπτει ότι τα επιστημονικά πορίσματα έρχονται σε αντίθεση με τις αρχικές εκθέσεις των ιατροδικαστών ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν τα παιδιά, σύμφωνα πάντα με τις αρχικά πορίσματα.

Τέλος, ανέφερε πως “δεν υπάρχουν επιστημονικές διαφωνίες για τα αίτια του θανάτου των παιδιών, ενώ η δίκη θα μετατραπεί σε ιατροδικαστικό ντέρμπι¨.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.