ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τελειώνει το Μπακχμούτ για τους Ουκρανούς – Καταρρίψεις HIMARS και Storm Shadow από την ρωσική αεράμυνα

Σκληρές μάχες για τα τελευταία μέτρα στην πόλη

Τελειώνει το Μπακχμούτ για τους Ουκρανούς – Καταρρίψεις HIMARS και Storm Shadow από την ρωσική αεράμυνα

Νεότερα δεδομένα για την κατάσταση που επικρατεί στο Μπακχμούτ έρχονται στην δημοσιότητα και απαντούν και στοβιντεο του Ουκρανού στρατιώτη που δήλωσε ότι έπεσε η πόλη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η δήλωση έγινε καθώς ουσιαστικά από την πόλη δεν έχει απομείνει σε ουκρανικό έλεγχο κανένα από τα τελευταία οχυρά κτίρια που κρατούσαν στο Κρόμοβο και λόγω ύψους τους επέτρεπαν να καταδεικνύουν πυρά πυροβολικού κατά ρωσικών θέσεων.

Επομένως οι τελευταίες εκτάσεις που απομένουν στα χέρια τους ουσιαστικά δείχνουν ότι είναι ζήτημα λίγου χρόνου για να κηρυχθεί η πόλη ότι βρίσκεται σε πλήρη ρωσικό έλεγχο.

Έτσι τώρα έχει απομείνει ένα τμήμα της πόλης στα νότια όπου οι μάχες μαίνονται και όλοι αναμένουν ότι θα γίνει αποχώρηση προς το Κρασνογιε από τοςυ Ουκρανούς.

Οι ρωσικές μονάδες αεράμυνας ενισχύουν τις αντίστοιχες που επιτίθονται κρατώντας καθαρούς τους ουρανούς στην περιοχή αποτρέποντας έτσι τις ουκρανικές μονάδες να ενισχύσουν την πόλη.

Έτσι το ρωσικό ΥΠΑΜ δήλωσε ότι κατέρριψαν 12 πυραύλους HIMARS και πυραύλους Storm Shadow αλλά και μια βόμβα τύπου GBU-32.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.