ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τεράστιες ποσότητες δυτικών όπλων έφθασαν στην Ουκρανία – Ξεκινάει η αντεπίθεση σε Μπάκχμουτ, Σεβερεντονέτσκ & Λισιτσάνσκ

Τελικός στόχος Ντονέτσκ και Λουγκάνσγκ

Τεράστιες ποσότητες δυτικών όπλων έφθασαν στην Ουκρανία – Ξεκινάει η αντεπίθεση σε Μπάκχμουτ, Σεβερεντονέτσκ & Λισιτσάνσκ

Τεράστιες ποσότητες δυτικών όπλων έφτασαν στην Ουκρανία καθώς το Κίεβο ξεκινάει την αντεπίθεση σε Μπάκχμουτ, Σεβερεντονέτσκ και Λισιτσάνσκ με τελικό στόχο τις ίδιες τις μεγάλες ρωσόφωνες πόλεις του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσγκ.

Οι εικόνες εντυπωσιάζουν από τους μεγάλους αριθμούς Α/Κ πυροβόλων, αρμάτων μάχης και ΤΟΜΑ που παραδόθηκαν στον ουκρανικό Στρατό.

Σημειώνεται ότι Ντονέτσκ και Λουγκάνσγκ είναι δύο πόλεις αποσχισμένες από την εξουσία του Κιέβου εδώ και 9 χρόνια με αμιγώς ρωσικής συνείδησης πληθυσμό.

Xθες ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι σε διάγγελμά του είπε ότι «οι ανώτατοι στρατιωτικοί διοικητές δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται την Μπακχμούτ» (η πόλη θεωρείται από τους Ρώσους δικό τους έδαφος).

«Η στρατιωτική διοίκηση υποστήριξε ομόφωνα αυτή τη θέση. Δεν υπήρξαν άλλες προτάσεις. Είπα στο Γενικό Επιτελείο να βρει τις κατάλληλες δυνάμεις για να βοηθήσει τους ανθρώπους μας στην Μπακχμούτ», πρόσθεσε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ουκρανός πρόεδρος, καταλήγοντας: «Καμία περιοχή της Ουκρανίας δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί στους Ρώσους».

Ήδη μεγάλες ουκρανικές δυνάμεις κατευθύνονται προς το Μπάκχμουτ έχοντας ενισχυθεί με μεγάλες ποσότητες δυτικού οπλισμού.

Υπάρχουν και αναφορές πως ανάμεσα στους Ουκρανούς βρίσκεται και ένας μεγάλος αριθμός Δυτικών μισθοφόρων.

Στην Ουκρανία έφτασαν πάνω από 1.900 διαφορετικά οπλικά συστήματα αυτές τις μέρες από δυτικές χώρες και κυρίως από τις ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί και οι Δυτικοί γενικότερα θα τα παίξουν όλα για όλα αυτή την άνοιξη.

Οι Ρώσοι επίσης είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την δική τους μεγάλη επίθεση κατά των δυνάμεων του Κιέβου. Μένει να φανεί πως έχει την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να κερδίσει.

Σημειώνεται ότι η άνοιξη έρχεται και η ουκρανική λάσπη θα στεγνώσει στα πεδία των μαχών που σημαίνει πως τα άρματα μάχης θα είναι σε θέση να κινηθούν και να πραγματοποιηθούν ελιγμοί.

Την ίδια στιγμή η σύγκρουση του Γ.Πριγκόζιν επικεφαλής του εθελοντικού-μισθοφορικού σώματος της Wagner φαίνεται ότι οδηγείτε στα άκρα, καθώς μετά τις καταγγελίες τις περασμένη εβδομάδας περί μη παράδοσης πυρομαχικών από το ρωσικό Στρατό στηWagner που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών στρατιωτών, τώρα ο Γ.Πριγκόζιν καταγγέλλει ότι στον εκπρόσωπο της Wagner στο κοινό αρχηγείο του ακυρώθηκε η κάρτα εισόδου και δεν του επιτράπηκε καν η είσοδος.

Προχωράμε επίσης προς τα εμπρός και ο ρωσικός στρατός αναγκάζεται να μας ακολουθήσει από πίσω για να σώσει τα προσχήματα και να στηρίξει τη φήμη του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.