ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συνεχίζονται οι παραδόσεις των 10 τουρκικών σκαφών τύπου ONUK MRTP16 στην Μαλαισία (βίντεο)

Συνεχίζονται οι παραδόσεις των 10 τουρκικών σκαφών τύπου ONUK MRTP16 στην Μαλαισία (βίντεο)

Συνεχίζονται οι παραδόσεις των 10 ταχύπλοων περιπολικών σκαφών τύπου ONUK MRTP16  που έχει παραγγείλει η κυβέρνηση της Μαλαισίας στην τουρκική εταιρεία ONUK. Τα πρώτα τρία σκάφη είχαν παραδοθεί τον Ιούνιο τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα.

Τα πρώτα δύο σκάφη ναυπηγήθηκαν στην Τουρκία ενώ το τρίτο και το τέταρτο που παραδόθηκε χτές ναυπηγήθηκε κατόπιν άδειας από το μαλαισιανό ναυπηγείο BYO Marine Sdn Bhd κατόπιν άδειας. Τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με την τηλεχειριζόμενη πλατφόρμα οπλισμού STAMP Aselsan η οποία φέρει πολυβόλο των 12,7 χλστ.

Μετά την παράδοση του τέταρτου σκάφους θα ακολουθήσει η παράδοση δύο ακόμη σκαφών από το τουρκικό ναυπηγείο ενώ τα τελευταία τέσσερα σκάφη θα ναυπηγηθούν από το μαλαισιανό ναυπηγείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.