ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερντογάν: «Στόχος της Τουρκίας είναι να τερματίσει την εξάρτησή της από ξένες αμυντικές βιομηχανίες μέχρι το 2023»

Ερντογάν: «Στόχος της Τουρκίας είναι να τερματίσει την εξάρτησή της από ξένες αμυντικές βιομηχανίες μέχρι το 2023»

Στο μέλλον της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και την πρόθεση της Αγκυρας να κατασκευάσει το δικό της αεροπλανοφόρο αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του κατά την τελετή καθέλκυσης της κορβέτας Kinaliada στην Τούζλα.

«Η ραχοκοκαλιά των σχεδίων μας πρέπει να εδράζεται σε εθνικές ευκαιρίες. Εάν χρειαστεί πρέπει να κάνουμε θυσίες στο θέμα του χρόνου και κόστους. Εάν δεν το είχαμε κάνει τα τελευταία 15 χρόνια δεν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε διασυνοριακές επιχειρήσεις ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις λόγω των μυστικών εμπάργκο που εφαρμόζονταν σε βάρος της χώρας μας» δήλωσε συγκεκριμένα ο Ερντογάν στο πλαίσιο «βάπτισης» της κορβέτας τουρκική κατασκευής «Kınalıada».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στόχος της Τουρκίας είναι να τερματίσει την εξάρτησή της από ξένες αμυντικές βιομηχανίες μέχρι το 2023. Έχουμε 14 προγράμματα που έχουν ολοκληρωθεί και έχουμε άλλα 10 που σχεδιάζονται», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος που σύμφωνα με την Yeni Safak υποσχέθηκε να χτίσει η Τουρκία το δικό της αεροπλανοφόρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.