ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικά σκάφη για τα ΗΑΕ

Τουρκικά σκάφη για τα ΗΑΕ

H τουρκική εταιρεία Yonca-Onuk, ανακοίνωσε πως υπέγραψε ένα σημαντικό συμβόλαιο με τα ΗΑΕ.

H τουρκική εταιρεία Yonca-Onuk, ανακοίνωσε πως υπέγραψε ένα σημαντικό συμβόλαιο με τα ΗΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναμένεται να παραδώσει 34 σκάφη ταχείας αντίδρασης τύπου MRTP-Super 16 στα ΗΑΕ. Η συμφωνία αγγίζει το ποσό των $127,77 εκ..

Είναι σαφές πως το υψηλό επίπεδο αντιπροσώπευσης της τουρκικής κυβέρνησης στην έκθεση, παραβρέθηκε ο υπουργός Άμυνας Vecdi Gonul, δεν ήταν τυχαίο αφού όπως και ο υπουργός δήλωσε αναμενόταν να κλείσουν δύο σημαντικές συμφωνίες οι τουρκικές εταιρείες με τα ΗΑΕ.

Ο Τούρκος υπουργός συναντήθηκε ακόμη και με τον διάδοχο του θρόνου Σεΐχη Mohammad Bin Zayed, ο οποίος είναι και ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Στην συνάντηση συμφωνήθηκε οι δύο χώρες να υπογράψουν μία σειρά από συμφωνίες στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και της στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Προφανέστατα, η Τουρκική επιλογή προσέγγισης του αραβικού κόσμου σε συνδυασμό με την όντως εντυπωσιακή παραγωγική βάση τους τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας φαίνεται πως φέρνει κάποια απτά αποτελέσματα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι τουρκικές βιομηχανίες υπέγραψαν συμβόλαια ύψους πάνω από $200 εκ. και έπεται συνέχεια…

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.