ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στα κατεχόμενα της Κύπρου η πρώτη πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Στα κατεχόμενα της Κύπρου η πρώτη πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Σύμπτωση ή ακόμα μία προκλητική κίνηση Ερντογάν; Όπως και να χει οι πρώτη πτήση εξωτερικού από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα είναι προς τα κατεχόμενα της Κύπρου.

Ανακοινώθηκε ο προορισμός και η ημερομηνία της πρώτης πτήσης από το Νέο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Στις 29 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η μετακόμιση στο αεροδρόμιο το οποίο έχει ολοκληρωθεί κατά 95%.

Η πρώτη πτήση από το Νέο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα πραγματοποιηθεί προς την πρωτεύουσα Άγκυρα στις 14:00 στις 31 Οκτωβρίου 2018.

Οι πρώτες πτήσεις εξωτερικού θα πραγματοποιηθούν προς τα κατεχόμενα της Κύπρου και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Τουρκικών Αερογραμμών (THY) Ιλκέρ Αϊτζί είπε ότι η μετακόμιση θα διαρκέσει περίπου 45 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την μετάβαση στο Νέο Αεροδρόμιο θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μετανάστευση της ιστορίας της αεροπορίας. Θα μεταφερθούν 15.000 χερσαία οχήματα. Θα χρησιμοποιήσουμε 15.000 φορτηγά για την επιχείρηση μετακόμισης. Στο νέο αεροδρόμιο οι Τουρκικές Αερογραμμές θα έχουν ειδική αίθουσα αναμονής (lounge). Θα υπάρχει χώρος στάθμευσης 40.000 οχημάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αϊτζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.