ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φιάσκο για το τουρκικό Ναυτικό: Επεσε σε «ξέρα» η φρεγάτα TCG Turgutreis (F-241) και τέθηκε εκτός μάχης! (βίντεο)

Φιάσκο για το τουρκικό Ναυτικό: Επεσε σε «ξέρα» η φρεγάτα TCG Turgutreis (F-241) και τέθηκε εκτός μάχης! (βίντεο)

Σε ξέρα προσάραξε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η φρεγάτα TCG Turgutreis (F-241) κλάσης Yavuz τύπου MEKO-200TN Track I στον Κόλπο του Ισμίτ σε μικρή απόσταση από τις ακτές.

Η τουρκική φρεγάτα,που τέθηκε σε υπηρεσία το 1988, βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το Gölcük τον κύριο ναύσταθμο του τουρκικού Ναυτικού όταν συνέβη το περιστατικό.

Αν και είχαν περάσει τουλάχιστον τέσσερις ώρες από την στιγμή που δημοσιεύτηκε το περιστατικό το πλοίο δεν είχε απομακρυνθεί από το σημείο της προσάραξης ενώ για λόγους ασφαλείας δίπλα στην φρεγάτα έπλεε μια πυραυλάκατος του τουρκικού Ναυτικού.

Το σκάφος, προφανώς έχει υποστεί ρήγμα, μικρό ή μεγάλο και το έχει θέσει εκτός επιχειρησιακών καθηκόντων.

Ολες οι φρεγάτες της κλάσης:

Yavuz (F-240)

Turgutreis (F-241)

Fatih (F-242)

Yıldırım (F-243)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναυπηγήθηκαν και τέθηκαν σε υπηρεσία μεταξύ 1987 και 1989

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.