«Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια» θα έλεγαν παλιά

Τουρκία: 48 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 4.055 συνολικά

Τουρκία: 48 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 4.055 συνολικά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αυξήθηκαν το τελευταίο 24ωρο τόσο οι νεκροί από κορωνοϊό, όσο και τα κρούσματα στην Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Υγείας, τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 48 νέοι θάνατοι και 1.708 νέα κρούσματα της COVID-19.

Πλέον, συνολικά οι νεκροί ανέρχονται σε 4.055 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αγγίζουν τα 146.457.

Τέλος, μέχρι στιγμής, έχουν πλήρως αναρρώσει 106.113 ασθενείς, ενώ το τελευταίο 24ωρο αποθεραπεύτηκαν ακόμη 2.103 άνθρωποι.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.